Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 26 juni 2013

TER ADOPTIE: Moustache
Moustache is een lief en vrij rustig mannetje.  Hij werd opgehaald in Harelbeke, omdat ze het zielig vonden dat het konijn alleen in een ren zat in de garage.  Er was een vrouwtje, die in de tuin mocht rondlopen, maar aangezien deze heer niet gecastreerd was, konden ze niet samen en moest hij weg.  We hebben besloten om zijn vorige naam te behouden, aangezien hij zijn naam zeker niet gestolen heeft!  Naast zijn neusje heeft hij namelijk twee mooie zwarte vlekken, precies als een snor!
Ondertussen is hij maandag al gecastreerd en kan in principe meteen verhuizen. Als hij bij een vrouwtje gaat wonen, moet er wel nog een "quarantaine"periode van 2-3 weken gerekend worden. Mannetjes zijn namelijk na de castratie nog een tijdje vruchtbaar...
Heb je interesse om deze schat te adopteren, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.