Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

Konijnen ter adoptie HVK WEST

   DEZE KONIJNTJES ZIJN TER ADOPTIE  
IN WEST-VLAANDEREN 
bij medewerkster Vicky in Oostkamp 
 Gelieve ook even onze adoptie informatie pagina door te nemen:  https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/adoptievoorwaarden.html 
Meer informatie over het houden van konijnen vind je ook op http://www.huisdierinfo.be/sites/default/files/atoms/files/konijn.pdf

OPGELET: vanaf half 2023 zijn er maar een beperkt aantal konijnen 
in de opvang beschikbaar wegens afbouwen van de opvang.  
We blijven kleinschalig open.
De adoptieprijs voor 1 konijn is 75€
Voor een gesteriliseerde voedster vragen wij 120€
(werkelijke dierenartskosten voor sterilisatie/castratie van een voedster)
  

Alle konijnen die bij ons in Oostkamp binnengekomen zijn, 
zijn terug te vinden op 

(gelieve rekening te houden dat de website door tijdgebrek niet altijd up-to-date is, 
er zitten meer konijnen bij ons dan wat er op de website te zien is)


Steun ons door een extra klik bij je online aankopen!!!

21 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tine, Kalo en Gizzy zijn allebei nog beschikbaar. Als konijntjes geadopteerd zijn, halen we ze zo snel mogelijk van de adoptiepagina. Kalo is wel nog te jong om gecastreerd te worden, dit is wel al gedaan bij Gizzy. Je mag ons gerust een mailtje sturen om verder af te spreken! (zie mailadres in afbeelding bovenaan deze pagina)

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tine, je kan ons het beste een mailtje sturen om verder af te spreken! (zie mailadres in afbeelding bovenaan deze pagina)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ons mailadres staat in deze afbeelding. Het is voor ons beetje omhandig om de communicatie hier te laten verlopen. Via Facebook kan eventueel ook een berichtje gestuurd worden.
   https://1.bp.blogspot.com/-PzrX_YFDXVw/V6tT4tnJwXI/AAAAAAAALDU/Z8x0YhJDYYwEIrlZQ3wtsQXrgdbNIBZhACPcB/s400/contact.jpg

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het beste is van ons een mailtje te sturen hierover, omdat het nogal ongemakkelijk is om via de reacties op de pagina te communiceren ;)

   Verwijderen
 4. Hallo ik heb nu 2 vrouwtjes dwergkonijnen maar ze kunnen helaas niet meer samen is het verstandig om er een ram bij te steken ze zitten
  Gescheiden nu ,dus bij elk een ram of kan een voedster ook als ze geholpen is zou voor mei zijn dan is hun verblijf af 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zoeken een gesteriliseerde vlaamse reus voedster om bij onze Vlaamse reus Jack te zetten. Onze Jack hebben we gered van een klein appartement in een kleine kooi. Hij had oormijt en hield zijn hoofd enorm scheef en was heel ziek. Oormijt is behandeld en hij heeft nu weer mooie grote propere oren. De parasiet die in zijn hersenen zat is gelukkig gedood met veel geduld, verzorging en medicatie en ook een serieus kostenplaatje. Hij is er nu helemaal door, we zijn zo blij, hij houdt zijn kop opnieuw recht en is weer reuzeactief. De dierenarts zegt dat hij veel geluk gehad heeft, hij is compleet genezen. We willen hem nu laten castreren en een vlaamse reus vrouwtje voor hem vinden. Hij zit helemaal alleen en dat is een beetje zielig. Hij heeft een groot buitenhok en een grote ren waar genoeg plaats is voor een vrouwtje. Dus als er een vrouwtje Vlaamse reus ter adoptie komt zouden wel dat graag weten, liefst gesteriliseerd. Mvg Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ruth, stuur je ons even een mailtje om verder af te spreken?

   Verwijderen
 6. Hallo, wij zijn op zoek naar een vriendinnetje voor ons konijn Snuffie, ze is 5 jaar, Onlangs kreeg ze een groot nieuw perk buiten in de tuin. Om haar gezelschap te houden hadden we graag een konijn geadopteerd. Graag een vrouwtje, tussen de 3 en 5 jaar, klein tot matig van grootte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matisse, bij voorkeur een mailtje sturen, de reacties lezen we niet zo vaak...

   Verwijderen
 7. Hallo graag hadden wij eens langsgekomen, we hebben 2weken geleden een vondelingetje gevonden, ondertussen stelde ze da super en nu zijn we op zoek naar een vriendje, hoe kan ik iemand persoonlijk contacteren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijna helemaal bovenaan deze pagina vind je ons mailadres. We typen dit niet, omdat we anders te veel spam binnen krijgen via robots die de site bezoeken...

   Verwijderen
 8. Hallo! Komen er nog foto's bij de onderste voorstellingen van konijntjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar helaas door de drukte van veel logees, gedumpte konijnen en de warmte komen we er niet aan toe om de foto's te maken en de blog bij te werken. Nog wat geduld dus...

   Verwijderen
 9. Hallo ik ben op zoek naar een voedster mijn ram zijn vrouwtje is overleden en zit nu alleen hebben jullie soms nog een lief meisje voor onze vriend ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lieselot, je kan ons het beste mailen, want we lezen niet altijd meteen de reacties. Het adres vind je in een afbeelding bovenaan de pagina, dit om spam te vermijden. Hopelijk tot binnenkort!

   Verwijderen
 10. Beste Mijn 2 zonen zijn op zoek naar 2 konijntjes. Het zijn echte dierenvrienden en kunnen deze niet wachten om konijntjes thuis te houden. Wij zullen natuurlijk ook helpen om hen te verzorgen. Ik heb reeds een mailtje gestuurd op vrijdag 05/08 maar ik heb nog geen antwoord mogen ontvangen. Is mijn mailtje per ongeluk bij ongewenste mail terechtgekomen misschien?

  BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.