Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

Financiële steun

We proberen zelf zoveel mogelijk geld in te zamelen door allerlei activiteiten, verkopen, ... maar helaas is dat niet voldoende om de kosten te dekken. Alle giften, groot of klein zijn van harte welkom om onze opvang draaiende te houden!  De grootste kosten zijn vooral medische verzorging (dierenarts), huisvesting, voer, hooi, stro, onderhoud, ...  Daarom kunnen we je bijdrage zeer goed gebruiken!!! Via de blog houden we jullie ook op de hoogte waarvoor we het geld gaan gebruiken.


via Paypal
of overschrijven op onze rekening 
BE89 9730 8729 5485
(IBAN ARSPBE22)
Hartelijk dank alvast voor uw steun! Je kan ook aangeven waarvoor je het geld schenkt, bijvoorbeeld voor een blijvertje te steunen, lidgeld... GELIEVE DIT ZEKER TE VERMELDEN BIJ OVERSCHRIJVING, zodat we het geld ook specifiek daarvoor kunnen gebruiken.  We vermelden dit ook telkens bij de passende blogberichtjes.

* Gewoon lid = 15€ per jaar
* Ere-lid = 25€ per jaar
* Meter/peter van een blijvertje = 30€ per 6 maand
* Sponsering castratie = 60€
* Donaties: alle donaties groot én klein zijn van harte welkom!!!
...
We proberen zo transparant mogelijk te werken en we houden jullie ook op de hoogte van onze uitgaven.
* Het lidgeld wordt gebruikt voor het algemeen draaiende houden van de opvang, zoals de aankoop van materiaal, dierenartskosten, ...
* Bij meter/peter gaat het geld ook in de algemene pot voor de opvang, maar uiteraard worden de blijvertjes af en toe ook extra verwend.
* De effectieve kosten die onze dierenarts aanrekent voor een castratie is 60€.  Als je een dergelijke storting doet, gaan we het geld ook specifiek daarvoor gebruiken.  Je naam wordt dan vermeld bij het volgende konijn dat gecastreerd wordt.
* Maar uiteraard zijn alle donaties van harte welkom, en deze gaan allemaal in de algemene pot voor de werking van de konijnenopvang.


We werken binnenkort nog meer sponserprogramma's uit voor particulieren en bedrijven.
Ideeën:
* Adopteer een hok
* Financiële adoptie van een opvangkonijn
...
Maar daar hoor je nog later meer over!


Steun ons door dingen voor je huisdier(en) aan te kopen bij Zooplus.  
Klik op onderstaande link om te gaan shoppen!!!1 opmerking:

  1. Wij, 't Zultse Pluimke, een badmintonclub uit Zulte geven onze leden een tegemoetkoming voor al die maanden ze niet konden spelen. De leden konden oa een zelfgekozen goed doel aanduiden en één van onze leden gaf jullie organisatie op. Vandaar de gift van € 20 aan jullie geschonken door Sarah Van Keirsbilck.

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.