Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 25 juni 2013

Rennen in bestelling


Joepiedepoepie, vanmorgen hebben we de betaling uitgevoerd voor 12 van deze rennen, met een grootte van 1.25m x 0.80m, en het is 90cm hoog, dus daar kunnen ze wel niet uitspringen. Uiteraard hangt hier een prijskaartje aan, en die bedraagt +1000€...
Ondertussen gaat onze inzameling voor de financiering hiervoor verder, want we hebben het bedrag nu voorgeschoten uit onze eigen zak... De teller staat ondertussen op +300€, maar we hebben uiteraard nog centjes nodig. Je kan ons steunen door een donatie via Paypal of op onze rekening.  De gegevens hiervoor vind je bovenaan de blog! Bedankt alvast aan iedereen die al wat centjes heeft gedoneerd, en ook uiteraard aan iedereen die dat nog zal doen!!!


We hopen dat ze hier voor het bouwverlof gaan arriveren, zodat we in die tijd alles in orde kunnen brengen.  Uiteraard gaan de stallen eerst grondig schoongemaakt en geschilderd moeten worden (in het blauw, om vliegen te vermijden) en dan worden deze rennen geïnstalleerd.
En natuurlijk gaan we jullie op de hoogte houden van de vorderingen hiervan, zodat jullie allemaal kunnen meevolgen hoe het Vrolijke Konijnenhol een nog groter paradijs wordt voor niet-gewenste konijntjes, in afwachting op een nieuwe thuis...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.