Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 1 juni 2013

De statistieken van mei


De maand mei is weer ten einde, dus weer even tijd voor de cijfertjes van de afgelopen maand!

MEI:

Binnengekomen: 3 konijnen
Geplaatst: 6 
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2 (Féline - Maya)

Uiteraard lees je de aparte verhalen van binnenkomers en geplaatste konijnen steeds op deze blog.  We willen jullie graag blijven informeren over onze opvang en hoe het draait.

Het was dus een behoorlijk positieve maand deze keer, met meer konijnen die buitengegaan zijn dan binnengekomen.  Miss Albino werd door Ann geadopteerd en ik ga me ontfermen over Mevrouw Praline, dus het zijn halve blijvers... Ook zijn er deze keer niet zoveel konijnen binnengekomen (of geboren).

Voor de maand juni hebben we al een 5-tal konijnen die binnenkort gaan binnenkomen (we hadden ze al wat eerder verwacht, maar komen dus iets later nu).  Hopelijk kunnen deze konijnen ook snel geadopteerd worden, maar we hebben toch al weer een paar contacten met mensen die interesse hebben in één of meerdere konijnen, dus de uitstroom zou in de maand juni ook wel weer goed moeten zijn! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.