Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 1 juni 2013

Herinrichting van de stallen **WIJ HEBBEN JULLIE HULP HARD NODIG**

We hebben alvast grote plannen voor deze zomer!
Het is de bedoeling dat we een paar van de ruime paardenboxen gaan inpalmen om er mooie grote binnenrennen van te maken.  Dit zal ongetwijfeld ten goede komen aan de konijnen, zodat ze niet meer opgesloten zullen zijn in de hokken. We proberen nu wel de grootste hokken te gebruiken om ze te huisvesten, maar we voorzien toch wel rennen van een meter breed op een diepte van een tweetal meter.
Daarvoor willen we deze puppy-rennen gebruiken. Maar uiteraard kost dit wel behoorlijk wat geld, maar we willen het allerbeste voor de konijnen.  Op deze manier zouden we alvast 12 grote rennen kunnen maken waarin de konijnen naar hartelust gaan kunnen huppelen!!!

Voor deze plannen zullen de stallen een grondige beurt moeten krijgen!  Niet alleen uitmesten en kuisen, maar ook is het de bedoeling om de muren helemaal af te wassen en te voorzien van een laagje verf. We zijn van plan dit in blauwe verf te doen, omdat dit ook een goed kleur is om de vliegen te verjagen. Wie ons aan gratis (of zo goedkoop mogelijke) blauwe verf kan helpen, mag ons altijd contacteren!

Wie tijdens de maand juli ook een namiddagje wil komen helpen, mag zich gerust aanmelden.

Maar omdat zo'n veranderingswerken toch wel wat geld kosten, willen we graag deze oproep doen voor jullie sponserbijdrage!!! In totaal zouden we zo'n 1250€ nodig hebben voor de volledige inrichting.

Je kan hiervoor minimaal 5€ storten op onze rekening met vermelding "inrichting opvang".  Je naam zal dan ook vermeld worden als medefinancierder van de nieuwe inrichting van de opvang. Ons rekeningnummer is BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22)
Ook via Paypal zijn donaties mogelijk, deze schrijven we dan zelf over op onze rekening!


ALVAST BEDANKT VOOR JULLIE HULP EN STEUN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.