Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 1 juni 2013

Leuke donaties via Dier in de Kou

Afgelopen woensdag ben ik over en weer gereden naar Els van Dier in de Kou om spulletjes voor de opvang op te halen.
Dier in de Kou is een VZW die via allerlei kanalen materiaal voor dieren inzamelt, en dan verder verdeelt over diverse initiatieven voor dieren die de steun kunnen gebruiken.  Vooral voor katten en honden, maar er komt ook wel regelmatig materiaal binnen voor de knaagdieren. En wij mochten alvast een lading dingen ophalen voor onze konijntjes!
Ik "moest" alle hokken meenemen die beschikbaar waren, en het zal nog een gepuzzel worden om te zien welk onderstel bij het metaal past.  Wat we niet kunnen gebruiken, gaan we eerst proberen aan te wenden voor het inrichten van de binnenrennen in de stal, want dat is ons eerste grote project voor deze zomer!
En uiteraard was de auto goed volgeladen!!!
 Vicky bij de goed gevulde auto...
 Achterzicht
 Zijzicht
 Uitgeladen in de garage

En in de kartonnen doos zaten heel wat lekkernijen voor de konijnen! De opvangers gaan hier de komende tijd weer serieus verwend worden met deze extra's!!

Dus bij deze nog even een welgemeende DANKJEWEL aan Dier in de Kou en hun sponsers voor deze leuke spulletjes voor onze opvangkonijnen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.