Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 18 juni 2013

Boris en Nina, twee handen op één buik!!!

Afgelopen vrijdag verhuisde lieve Nina naar Oostende, waar een ander konijntje uit de opvang op haar wachtte!  En het klikte vrijwel meteen tussen die twee, en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze konden zelfs meteen de eerste nacht samen doorbrengen, zonder problemen! Boris is wel nog een stukje kleiner dan Nina, misschien dat hij toch nog een klein beetje gaat groeien. Geniet ook even mee van de leuke foto's in hun grote ren, waar ze naar hartelust kunnen huppelen en gras knabbelen!!!
Tikkertje verhoog!
LOVE, LOVE, LOVE
Boris, onze stoere jongen!
Nina, onze lieve meid!

En Marijke heeft nog meer plannen met de ren: Nu gaan we wat "verbouwingswerken" doen; ze krijgen een "hang schuilplaats" op 20cm van de begane grond over de hele lengte van hun loopren. Dus het wordt er alleen nog plezanter voor hen!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.