Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 3 juni 2013

Luna is een nieuw binnenkomertje

Gisterenmiddag is Luna bij ons binnengekomen.  Luna is een jong dwergkonijntje (geboren in december 2012) die samen met haar ouders en 5 zusjes op een studio woont.  Omdat zoiets op de lange termijn niet echt houdbaar is, wil de eigenaar hebben dat we een héél goede plaats voor ze zoeken. Uiteraard doen we ons uiterste best om dit voor alle konijnen te doen, maar ze heeft wel wat moeite met het afstand doen van haar konijntjes. Daarom gaan we het nu in stukjes doen, als ze er klaar voor is.
Voor Luna (én zusje Perla) hebben we ondertussen al een goede oplossing gevonden, zodat de eigenaar ook de andere konijnen met een gerust hart bij ons kan achterlaten.  
Onze administratieve medewerkster Els was al van plan om twee koppeltjes te houden, en we hebben onlangs Elroy gekoppeld aan Sweety.  Nu Sweety bleek een mannetje te zijn, dus dat betekent dat er nog plaats is voor twee vrouwtjes.
Het grote buitenhok is besteld, maar komt pas ergens in juli binnen, dus de beide dames zullen pas tegen eind juli naar hun nieuwe bestemming verhuizen.  In tussentijd verblijft Luna in de opvang (waar ze morgen naar toe gebracht wordt nadat ze bij Vicky is afgegeven) en uiteraard zullen we haar daar goed verwennen.  Haar baasje mag op beide oren slapen, want ze komt zeker goed terecht!!!
En uiteraard mogen jullie ook in de toekomst héél wat foto's verwachten van deze twee koppeltjes in hun paleis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.