Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 9 juni 2013

TER ADOPTIE: Louise


Louise is op 21/04/2013 binnengekomen, samen met de mannetjes Joe en Kamiel.  Aangezien geen van beide gecastreerd waren, wisten we bijna zeker dat Louise zwanger was. Aangezien de kleintjes ook bijna zelfstandig zijn, mag Louise ook binnenkort verhuizen naar een mooie thuis!  Ze kan vanaf begin juli geadopteerd worden.
Aarzel niet om ons te contacteren als je interesse hebt.

2 opmerkingen:

  1. Als Louise buiten kan wonen, dan mag ze zeker naar hier komen. Liefst met nog een ander vrouwtje waar ze het goed meedoet.
    Wij hebben een grote ren met vier konijnen (meisjes maar ze vormen twee groepjes van twee) en twee cavia dames.
    Onze vorige adoptie van twee nijntjes is mislukt doordat de beestjes niet gewoon waren om buiten te zitten. Dus enkel als het een buitenbeestje is. Wil niet nog een keer dat verdriet meemaken.
    Thx

    BeantwoordenVerwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.