Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 21 juni 2013

Bedankt voor de donaties
We zijn blij dat we ondertussen al zo'n 100€ bijeen hebben gespaard voor onze herinrichting!!! Alvast een dikke dankjewel aan volgende mensen:
* Vicky B * Viv W * Els DM * Els DW * Stéphanie DB *  Charlotte D * Marijke K * Veerle R * Ilse S * Familie Wallaert * Roos V

Helaas heeft het aanschrijven van sponsers voor een ren nog niets opgeleverd, en hebben we nog zowat het tienvoudige nodig voor de aankoop van de mooie binnenrennen, die ook een stuk makkelijker gaan zijn in onderhoud... Mochten jullie zelf een bedrijf(je) hebben of zelfstandige activiteit, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info over deze sponsering van 250€ op jaarbasis. (ook info op blog)

Dus kunnen jullie nog wat centjes missen, denk dan even aan ons en steun ons project!  Doneren kan via Paypal of via onze rekening. We zijn blij met alle bijdragen, groot of klein!
Een andere optie is bijvoorbeeld spulletjes verkopen op rommelmarkten of Kapaza en dan het geld aan ons schenken. Alle beetjes helpen om de konijnen hier zo goed mogelijk te huisvesten in afwachting van een goede thuis!
De konijnen zijn jullie alvast eeuwig dankbaar voor jullie centjes!!!

BE89 9730 8729 5485
(IBAN ARSPBE22)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.