Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 16 juni 2013

Nieuwe adopties dit weekend

We kunnen dit weekend ook niet klagen van het aantal konijnen dat mocht verhuizen!!! Alle konijnen zijn nu bij een nieuw vriendje of vriendinnetje en kunnen naar hartelust huppelen.

NINA
Nina werd vrijdag opgepikt door Veerle en dan in Oostende afgezet bij Marijke.  Daar zal ze het gezelschap krijgen van Boris, één van onze eerste geadopteerde konijnen.  Ze gaan samen kunnen genieten van een grote ren en lang gras, en ik ben er zeker van dat ze een gelukkige toekomst tegemoet gaat!!!
Haar poepje zag er ondertussen ook fantastisch uit!  De verzorging met de babycrème heeft wonderen gedaan, het haar is mooi teruggegroeid en haar poep is ook niet meer zo bruinig van kleur door de urine.
Nina was één van de eerste konijnen die er slecht aan toe was toen ze hier binnenkwam, en het maakt me ook gelukkig dat ze zo goed genezen is, want het is een superlieve meid!!! We zijn ontzettend blij dat ze mocht verhuizen en een supergelukkig konijn kan worden!!!

OTTO
Vanmorgen is Otto dan opgepikt door zijn adoptie-ouders en het was meteen een lange rit naar Geel!  Otto is hier toegekomen als kleine pagadder van 10 weken oud met een ingegroeid ooglid, en dit hebben we door de dierenarts helemaal in orde laten maken, en ook meteen gecastreerd.  Het was echt plezant om te zien hoeveel hij al veranderd was, en het is echt een hele lieve jongen! Hij staat altijd op zijn achterpootjes met de  pootjes op de draad om te kijken of hij iets lekkers krijgt. Ook mijn man had een boontje voor hem, en kwam ook nog even afscheid nemen toen hij vertrok.  Ik had hem ook graag zelf gehouden, maar ik denk dat 9 ook al een mooi getal is!  Maar ik ben er zeker van dat hij een mooie toekomst tegemoet gaat met zijn vriendinnetje Mevrouw Konijn!!!

En uiteraard hopen we dat de nieuwe ouders ons ook op de hoogte houden door regelmatig wat foto's te sturen, en natuurlijk gaan we die dan ook op onze blog aan jullie tonen!!!

En Ypsie zou volgend weekend ook verhuizen, dus dat zijn weer allemaal goede vooruitzichten! We hebben ook nog heel wat reserveringen, en we hopen dat er tegen begin juli er heel wat konijntjes verhuizen, zodat we nieuwe sukkelaartjes kunnen opvangen.

Via het programma BATCHGEO via GoogleMaps hebben we onze geadopteerde konijntjes tot nog toe even uitgezet op kaart.  Het is de bedoeling dat we deze kaart op regelmatige basis gaan updaten, van zodra nieuwe konijntjes verhuizen! Op sommige plaatsen wonen meerdere konijntjes, maar dat kunnen we helaas blijkbaar niet apart ingeven (en we willen ook de adressen van de adoptie-ouders niet zomaar te grabbel gooien).


View Geadopteerde konijntjes in a full screen map

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.