Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 29 juni 2013

Bijna vakantie!!!

De zomervakantie is in zicht!!! Ook Het Vrolijke Konijnenhol zal het wat rustiger aan doen en genieten in binnen- en buitenland!  Uiteraard is het nog altijd mogelijk om konijnen te reserveren om te adopteren en verder af te spreken.
Maar onder andere de blog gaat op een lager pitje! We gaan jullie zeker informeren van konijntjes die binnenkomen en ter adoptie staan, en de konijntjes die de opvang verlaten naar een mooie thuis. Daarvoor zal medewerkster Veerle zorgen, zodat jullie toch ook nog op de hoogte blijven.
Alleen dus de extra berichtjes met foto's van de konijnen in de opvang of onze eigen konijnen zullen even achterwege blijven, maar niet getreurd, ik heb vooraf al een heleboel leuke berichtjes klaargezet (o.a. filmpjes en leuke foto's in het kader van FUNNY BUNNY), voor het geval jullie afkickverschijnselen zouden beginnen vertonen...
Ook antwoorden op de mailtjes kunnen iets langer uitblijven dan je van ons gewoon bent, maar we mailen zeker binnen de 48 uur terug!!!
Maar omdat we denken dat jullie ook wel gaan genieten van de vakantie en hopelijk het goede weer in België of een andere vakantiebestemming, gaan jullie dat ons wel niet kwalijk nemen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.