Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 19 juli 2014

Update van Lucky

Zoals jullie wellicht al weten, is Lucky in héél slechte toestand bij ons binnengebracht... Twee rammen in een veel te klein hok, en de kleinste van het twee heeft het mogen ontgelden, met een grote wonde en dikke korst tot gevolg.  We weten niet hoe lang hij daar zo mee rondgelopen heeft, maar we weten wel dat hij van geluk mag spreken dat hij ons pad heeft gekruist, want zijn eigenaars wilden hem laten inslapen...
Ondertussen is hij in de goede handen van Ineke opengebloeid tot een hele lieve, actieve en nieuwsgierige jongen, en werd er dagelijks honingzalf op zijn wonden gesmeerd.
En op 5 juli was het dan eindelijk zo ver: de grote dikke korst zat helemaal los en kon verwijderd worden. Het beestje was écht doodgelukkig, want nu kon hij tenminste weer goed rondhuppelen zonder dat zijn velleke tegentrok...
Korst hangt helemaal los...

Het gele wat je ziet is de honingzalf op de onderliggende wonde

De korst...

Ineke houdt die even vast om de grootte even te illustreren...

Twee dagen later ziet zijn achterkant er al weer een stuk beter uit!
Nu moet het nog verder genezen, en terug haar op komen

Ook zijn wonden in de nek zijn goed aan het verbeteren, en hopelijk kan hij zo snel weer helemaal in orde zijn, want dan kan hij gecastreerd worden én mag hij op zoek naar een lief vriendinneke!

Achter de oortjes

Nekje

Maar verder is hij gelukkig lekker vrolijk en gelukkig en hopelijk niet getraumatiseerd na wat hij heeft meegemaakt.  De toekomst kan alleen maar beter worden!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.