Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 4 juli 2014

Ontspannen konijn of niet?

De manier waarop je konijn rust, is een goede manier om te zien hoe relaxed ze zijn en hoeveel moeite ze zelf willen steken in de omgeving. Konijn zijn prooidieren en zijn ook altijd alert voor gevaar en klaar om bij het minste weg te kunnen lopen.
Het is zo grappig om te zien dat Kandra bijna altijd te vinden is in positie 4 of hoger... Ik heb haar nog nooit anders zien liggen, behalve die keer toen ze vermoedelijk een gasaanval had. En zo wist ik dat er iets niet klopte...
Nummertje 6 heeft zijn naam niet gestolen, sommige konijntjes slapen dan zo diep, dat het inderdaad lijkt dat ze dood zijn, en je mag soms héél véél lawaai maken om ze weer wakker te krijgen!  En we illustreren hier de posities nog even met een paar leuke foto's!

Jefke in positie 2 net na zijn tandoperatie

Langharige opvanger in positie 3 tijdens de vachtverzorging

De drie Franse dames in positie 4

Kandra in positie 5

Kandra in positie 6

Logeetje Woody in de dead-bunny-pose...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.