Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 3 juli 2014

GOED TERECHT: Perla en Gypsy

We kregen onlangs van Lien weer een leuke update binnen van 2 van onze opvangers die zij geadopteerd heeft!
Perla

Bij deze nog eens recente foto's van Mientje en Mabelle (vroeger Perla en Gypsy). Ze doen het hier nog steeds erg goed. Het oortje van Mabelle is uiteindelijk vlot genezen geraakt. Er is wel een stuk uit haar oor, maar daar heeft ze volgens mij geen last van. 
Gypsy

Mientje en Mabelle zitten nog steeds niet fulltime bij mijn andere 4 nijns. Ze kunnen wel indien ze willen. Ze hebben een gemeenschappelijke stal die in 2 gedeeld is door een hekje, maar dat hekje is niet meer dicht. De konijntjes kunnen dus in elkaars tuin, maar ze respecteren elkaars gebied. Al zou het eerder Mientje en Mabelle zijn die zich in de tuin van de 'oude' nijns wagen dan omgekeerd. De konijntjes hebben plaats genoeg, dus kan deze situatie nog wel een tijdje aanhouden. 
Gypsy op de uitkijk

Voorlopig staat er niet veel gras meer op hun tuintje, maar ze krijgen elke dag vers gras van een stukje grond die bij bijgekocht hebben naast ons. De foto's zijn daarnet genomen, toen ik met een verse lading gras kwam. Zoals je kan zien zijn beide konijntjes er graag bij, evenals onze kat. Hun favoriete bezigheid is nog altijd putten graven, hun langste tunnel toe nu toe zal toch wel al ruim een halve meter zijn. Tot nu toe hebben ze nog geen tunnel gegraven tot aan de andere kant van de omheining, maar dan zullen ze toch wel al tunnels moeten graven van bijna 2 meter. Succes nog met de konijnenopvang!
Smullen van het gras

Knibbelknabbel

En ook de kat komt een keer kijken!

We vinden het altijd supertof om te zien hoe het met onze konijntjes gaat op hun nieuwe adresjes, en uiteraard willen we dat ook altijd graag met jullie delen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.