Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 15 juli 2014

Contact informatie


We krijgen regelmatig de vraag van mensen om ons te mogen opbellen of langs te komen.

Daarvoor nog even dit berichtje.
We runnen deze opvang puur als hobby, en hebben daarnaast ook nog ons werk en andere bezigheden. Daarom hebben we geopteerd om enkel bereikbaar te zijn via e-mail, en niet telefonisch.  We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden op de mails.  Tijdens vakantieperiodes wordt bij afwezigheid een automatische mail teruggestuurd, en van zodra mogelijk wordt deze persoonlijk beantwoord.

Ook het adres staat niet openbaar op deze blog.  Dit vooral om te vermijden dat er hier konijnen aan de deur afgezet worden zonder extra informatie...  In de meeste gevallen zitten we op onze maximale capaciteit, en willen we voldoende ruimte en aandacht geven aan de konijnen en willen we graag kunnen inplannen waar de konijnen terecht kunnen van de opvanggezinnen. En bovendien krijgen we graag zoveel mogelijk informatie over het konijn in kwestie, zodat we het in de best mogelijke omstandigheden kunnen opvangen.
Het is uiteraard wel mogelijk om de opvang in Oostkamp te bezoeken en de konijntjes te bekijken, maar enkel op afspraak (via mail uiteraard)

Dus mensen die geïnteresseerd zijn om een konijn te adopteren, kunnen kijken op de adoptiepagina http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie.html  Als je een konijn wenst te adopteren, willen we graag even zien waar het terecht zal komen, dus stuur gerust ook foto's door van het hok en de ren.

Mensen die konijnen willen afstaan, kunnen terecht op deze pagina voor meer informatie voor de procedure: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/wachtlijst.html We zijn helaas niet in de mogelijkheid om van vandaag op morgen meteen te helpen, maar we proberen altijd voor een snelle oplossing te zorgen als het enigszins mogelijk is.  We sturen een vragenlijst door om zoveel mogelijk informatie over het konijn te krijgen.  We nemen konijnen binnen op basis van het terugsturen van de vragenlijst, en kijken bij wie van de gastgezinnen er enigszins plaats is.

3 opmerkingen:

 1. beste, bedankt om klacht in te dienen tegen Baele, ik klaag al jaar en dag hun manier aan van omgaan met dieren die daar te koop zijn, dierenarts De Vlieger doet er gretig aan mee, ik heb haar meermaals gebeld en van alles gemeld , haar antwoord was dat er geen probleem was
  met vriendelijke groeten
  Karin Lippens
  Lippens_karin@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind nergens een mailadres op jullie site. Op die manier is het wel moeilijk om contact op te nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dan heb je niet goed gekeken, want helemaal bovenaan staat ons mailadres in een afbeelding. We zetten die niet gewoon in letters erop, omdat we anders veel te veel spam binnen krijgen ;) Ook links in de bovenhoek staat ons mailadres vermeld ;)

   Verwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.