Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 3 juli 2014

Last van vliegen in huis?

Ook last van veel vliegen in huis?
Dan is INSECT FREE misschien iets voor jou!
Op regelmatige tijdstippen wordt een natuurlijke insecticide gesprayed, zodat je geen last meer heb van vervelende insecten.
Els gebruikt dit al een tijdje in de vestiging te Aalst, en sinds kort proberen we dit ook uit in Oostkamp.  We hopen op die manier dat de konijnen die binnen verblijven (in de keuken, woonkamer of garage) geen last hebben van de vervelende vliegen! Want vliegen kunnen eitjes leggen op het vuile achterwerk van de konijnen (als ze last hebben van plakpoep), en als de maden uitkomen, beginnen ze het konijn op te eten. Dus beter voorkomen dan genezen, dus lijkt me dit een must-have voor iedereen met konijnen in huis.

Bestellen kan via onderstaande link (en krijgen wij ook een procentje op!!!)
http://www.insect-free.eu/insect-free_start_set?tracking=53b423014682d
Vermeld ook even bij de opmerkingen HVK of Het Vrolijke Konijnenhol, dan weten ze nog een keer extra dat jullie via ons bestellen!

Dit is hun informatie over het product:
Heeft u last van insecten? Dat is vanaf nu verleden tijd! De systemen van Insect Free zorgen ervoor dat u geen overlast meer heeft van insecten zoals vliegen, muggen, wespen, fruitvliegjes, motten, zilvervisjes, papiervisjes, mieren en andere lastposten. ​
De voordelen van Insect Free Extra: 
 - Automatisch systeem, dus geen omkijken naar; 
- Werkt direct; 
- 14 dagen, niet goed geld terug garantie; 
- Geen last meer van vliegende insecten. 

De systemen zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik in openbare gebouwen of op werkplekken. Denk hierbij aan het weren en verdrijven van vliegende insecten in restaurant, hotels, bars, keukens maar ook binnen de agrarische sector. 

Werking 
De insecticide van Insect Free blokkeert het zenuwstelsel van de insecten doormiddel van de hoge concentratie natuurlijke pyrethrine (7 procent). De toevoeging van piperonyl butoxide (16 procent) versterkt dit effect. Daarbij bevat de insecticide geen stoffen welke schade aan de ozonlaag kunnen toebrengen. Een vulling Insect Free insecticide is goed voor ten minste 3000 sprays wat gelijk staat aan een levensduur van 30 dagen bij een interval van 15 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.