Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 27 juli 2014

Logeetjes

Dat heel wat mensen tussen half en eind juli op vakantie vertrekken, hebben we in de opvang geweten!  
Medewerkster Els is er ook even tussenuit gegaan, en 4 van haar konijnen konden op vakantie naar Ineke, en de rest wordt thuis verzorgd door Veerle...
En dan hadden we nog aanvragen om in totaal 7 konijnen op vakantie te brengen in deze periode...
Lekker druk dus, maar we zijn blij dat we mensen kunnen helpen om de dieren op te vangen als ze op verlof zijn, en ze zijn hier zeker in goede handen!  En bovendien zijn we blij dat ze voor ons gekozen hebben, want het geld wordt integraal gebruikt voor het draaiende houden van de opvang!
Bij deze tonen we jullie een paar vakantiekiekjes van de konijnen!!!

Vlekje en Floris, twee look-a-likes mochten in het grote buitenhok logeren. Vlek komt van bij ons en is een tijdje geleden succesvol aan lieve Floris gekoppeld.
En ze kwamen steeds flink hun rozijntjes opeten uit de hand!
Bedelen voor een rozijntje!

Slapen in het penthouse...

En elkaar zoentjes geven is ook altijd leuk!

En Jefke (dat uiteindelijk een Jefinneke blijkt te zijn...) is een binnenkonijn, en ze mag ook af en toe in huis rondlopen.  En als ze niet mag, maakt ze wel duidelijk dat het tijd is om het hok open te maken!!! We hadden al kennis gemaakt met haar op de vaccinatiedag, en waarschijnlijk wordt er binnenkort een mannetje voor haar uitgekozen! Ze is ook een mengelmoesje van kleur (een melééke zoals ik zeg, zo zitten er hier veel op 't ogenblik), maar wel speciaal grijs!

En het andere grote buitenhok wordt bewoond een ander lief koppeltje!
Even uitblazen op de lekker frisse tegels hoor!

Euh, wat is dat raar ding dat in ons hok komt???

En we hebben ook een speciale logee, een hamster dat is meegekomen met de 2 bovenstaande konijnen. Het diertje slaapt nogal veel en toont zich weinig, maar toen hij 's morgens toch redelijk actief bleek, heb ik er maar even een paar foto's van gemaakt!
Goeiemorgen!

Mmmmm, lekkers!

Even een hapje te eten geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.