Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 22 juli 2014

Beschikbare konijntjes in de opvang!

Met deze superdrukke dagen in de opvang, met heel wat pensioners en helaas ook héél véél aanvragen om konijnen af te staan, willen we bij deze even de beschikbare konijnen in de kijker zetten!
Heb je interesse om konijn(en) te adopteren, aarzel dan niet om ons te contacteren!!!

JEFKE (ID 14003)
locatie: Oostkamp
Jefke is met een serieus tandprobleem bij ons binnengekomen en is hiervoor eind januari geopereerd. Omdat hij dus geen snijtanden meer heeft, is extra zorg voor hem wel noodzakelijk.  Zo moeten onder andere zijn groentjes fijn gesneden worden, en moet hij Beaphar Care+ korreltjes eten om zijn tanden voldoende te laten afslijten. (eventueel ter adoptie met blijvertje Ukkie) Jefke zit al van januari in de opvang, en is op zoek naar een warme thuis waar hij alle zorgen zal krijgen die hij nodig heeft voor zijn tandproblemen.
Jefke woont nu samen met Ukkie
XENOS - ID14061
locatie : Aalst
Xenos is een baby van Odah, die zwanger in de opvang gekomen is, en hij is geboren op 22/4.  Hij is dus nu 3 maanden oud, en kan al geadopteerd worden.  Hij is nog net te jong om al gecastreerd te worden (gebeurd meestal aan 4-5 maanden)
NORA (ID 14083)
locatie : Koekelare
Deze lieve meid werd afgestaan wegens verhuis en was nog bij ons ter observatie dat ze eventueel zwanger zou zijn.  Ondertussen is er ruim een maand verstreken, en heeft ze nog geen kleintjes, dus kan ze geadopteerd worden. De leeftijd van haar is onbekend, en ze is middelgroot.
SNEEUWVLOKJE (ID 14088)
locatie : Oostkamp
Sneeuwvlokje is afgestaan wegens ruzie met ander konijn, die daardoor steeds ontsnapte.  Haar vriendinnetje is ondertussen met succes gekoppeld, en is zij nog op zoek naar een toffe jongen.  Ze is ongeveer 1 jaar oud, en is klein tot normaal van formaat. Ze is een Californiër van ras: (rode ogen, witte vacht, bruine oren en neus.
UTAH (ID 14090)
locatie : Oostkamp
Utah werd afgestaan wegens te weinig tijd, en is wel nieuwsgierig van aard.  Ze moet wel nog leren om niet zo bang te zijn van mensen... Ze is eerder naar de kleine kant toe en is ongeveer een jaar oud.

WONKA (ID 14092)
binnengekomen 16/7/2014
vrouwtje - NHD - vermoedelijk rond de 1 jaar
locatie : Oostkamp
Deze lieve dame werd gevonden en bij ons binnengebracht. Deze NHD (middelmatig formaat) is vermoedelijk rond de 1 jaar oud.  Ze kan niet samen met kinderen, want de mensen die haar gevonden hebben, waren oorspronkelijk van plan om haar te houden. Maar ze reageerde nogal aanvallend, dus zoeken we voor haar een plaatsje met alleen maar volwassenen.
XANADU (ID 14093)
locatie : Oostkamp
Xanadu is een lieve en nieuwsgierige ram, en hij is vandaag binnen bij de dierenarts voor zijn castratie. Een buurvrouw heeft hem, samen met Yogi en Ziggy gered uit kleine hokken, en zijn dan bij ons terecht gekomen. Het haar op zijn rugje is verdwenen door samen te zitten met een andere ram, maar het is ondertussen mooi aan het teruggroeien. Hij is eerder klein qua formaat.

YOGI (ID 14094)
locatie : Oostkamp
Yogi is de tweede ram van de groep van 3 verwaarloosde rammen. Ook hij zit nu bij de dierenarts....

ZIGGY (ID 14095)
locatie : Oostkamp
En Ziggy is nummerke 3 van de rammen, en ook hij wordt vandaag geknipt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.