Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 31 mei 2014

Binnen en buiten!

Half mei kregen we de melding binnen dat iemand een konijntje wou afstaan, en gaf alle gegevens door. Maar helaas had ik daar niets meer van gehoord, tot woensdag.  Donderdag gingen ze het dan brengen, maar het werd later en later, en blijkbaar hadden ze het vergeten...  Ik heb dan maar een afspraak gemaakt om ze zelf te gaan ophalen (want wat als het konijn helemaal vergeten wordt en geen eten of drinken krijgt???), en dat gebeurde deze morgen.

Ik zag al meteen dat haar nageltjes véél te lang waren, en na het checken, bleek het een vrouwtje te zijn.  Ze kreeg de naam Ishtar

Detail van de nageltjes vooraan en achteraan

Lange nageltjes achteraan

En die kleine lieve Ishtar liet alles goed toe!

Resultaat na de manicure en pedicure...

En we kregen ook nog een mailtje deze morgen van iemand die op zoek was naar een vrouwtje voor haar ex-ram, want hij was eenzaam na de dood van zijn cavia-vriendje. De dame in kwestie is ook dierenarts, en aangezien Ishtar wat last heeft van een tranend oogje, besloot ik om de koppeling te laten doorgaan.  Ishtar mocht daarom in de keuken nog wat rondhuppelen in plaats van te verhuizen naar het buitenhok, die vrijgekomen is na de adoptie van Noah gisteren!
In de knabbelbak - het diertje heeft bijna constant zitten eten, blijkbaar goed honger!


Mmmmm, al dat lekkers!

En dan tegen 11u30 was de date met Snuffeltje, en meneer liet er geen gras over groeien!  Zij reageerde er goed op, en ik ben er zeker van dat die twee een mooie toekomst tegemoet gaan!

En we kunnen jullie ook zeggen dat dit de snelste adoptie is tot nog toe! Het record was 4u in de opvang, maar bij Ishtar was het dus maar 2u!  Zo zou het wel altijd mogen zijn voor ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.