Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 8 mei 2014

Verslagje van Exoknaag

Afgelopen zondag waren we weer van de partij in Gent, voor Exoknaag.  We hadden er in oktober ook gestaan voor de eerste keer, en het was best wel gezellig.  Er kwamen veel mensen langs aan de stand, konden behoorlijk wat verkopen en maakten ook wat naambekendheid.

Zicht op de volledige tafel


Helaas was dit nu niet het geval... We stonden nu tussen de andere stands van terrariumdieren, helemaal achteraan.  Op zich wel goed, want dan moesten alle mensen ook wel onze stands voorbij.  De andere knaagdierenstands waren vooral met hangmatten en toestanden voor ratjes en zo.  En aan de andere kant werden levende prooidieren zoals muizen en ratten verkocht... Een niet zo ideale situatie natuurlijk.
Helaas raakten we maar net uit onze kosten, en hebben we beslist in de toekomst niet meer deel te nemen aan deze beurs.  Het publiek komt toch vooral voor de slangen, kameleons, hagedissen en dergelijke, en niet zo voor konijnen en knaagdieren...
Op die manier kunnen we ons beter concentreren op grotere evenementen, zoals Beestjes en Baasjes, en binnenkort op 1 juni de Wereldadoptiedag in Antwerpen. En niet te vergeten onze superopendeurdag op zaterdag 7 juni!!!

Hier nog even wat sfeerbeelden van onze mooie stand, en zie je ook wat we allemaal in ons assortiment hebben (op dit ogenblik).

Bak met handgemaakte wenskaartjes en kaartjes met foto's van de opvangers

Héél véél voer te koop voor diverse knaagdieren, o.a. van Supreme Petfoods

Nog meer zakjes voer, maar ook snoepjes en gedroogde groenten en fruit

Allerlei andere spulletjes

Roos aan de stand

Al doende leert men natuurlijk, maar het is zo jammer dat je daar je ganse dag aan opoffert, en dat het dan niets oplevert voor de konijntjes (3.50€ is niet om van naar huis te schrijven natuurlijk...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.