Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 14 mei 2014

GOED TERECHT: Boris

We kregen onlangs ook een update binnen van Boris en Nina, twee grote konijnen die heel vroeg in ons bestaan zijn geadopteerd door Marijke in Oostende.
Helaas is de lieve witte Nina deze winter overleden, en Boris zat bij haar de wacht te houden.  Nina heeft heel veel meegemaakt in haar leventje, we hebben haar gered van bij een hobbykweker die haar toch nog een 2de kans wou geven i.p.v. haar te doden.  Ze kwam hier toe met een open poep door urinebrand, maar geleidelijk aan herstelde ze en mocht ze verhuizen.  We zijn blij dat ze toch nog een paar maanden een gelukkig konijn is mogen zijn, genietend van haar vriendje en het huppelen in de tuin!

Nu gaat Boris dus als weduwnaar door het leven, maar hij stelt het wel goed zo alleen.  Even een paar leuke foto's die we van hem doorkregen! Hij zit ook vaak tussen de kippen, eet soms met hen mee, of huppelt gewoon rond in de tuin. 's Morgens komt hij zelfs uit de hand eten, maar laat zich absoluut niet strelen.
Even wassen, ik moet mooi zijn voor de foto's!

Free as a rabbit

Schijnzwanger mannetje?

Misschien mist hij toch zijn vriendinnetje een beetje aan deze blik te zien...

Pff, ik word daar zo moe van, van model spelen

Dan ga ik er maar bij liggen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.