Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 7 mei 2014

GOED TERECHT: Indy

Indy is een mannetje dat tot nu toe al het langst bij ons verbleven heeft. Maar liefst 9 maanden werd hij bij ons gehuisvest, waarvan het merendeel bij medewerkster Ineke, waar hij verzorgd werd alsof het haar eigen konijn was (zoals we altijd proberen te doen in onze opvang). Indy was in eerste instantie een onzeker konijntje, maar met veel geduld konden ze wel zijn vertrouwen willen.
Eindelijk mocht de lieve Indy op 13 april verhuizen naar vriendinnetje Roffeltje en we kregen vorige week een paar toffe foto's doorgestuurd!
Knappe bink Indy...
In het begin negeerden ze elkaar volledig, maar na een tijdje begonnen ze elkaar lekjes te geven en aten ze rustig uit hetzelfde eetbakje. Indy blijkt wel een beetje traag met groentjes eten, hij laat zich steeds overtroeven door zijn vriendinnetje, maar hij zal het zeker nog wel leren! Voorlopig krijgt hij zijn groentjes apart van zijn konijnenmama. Er wordt dus goed voor hem gezorgd!
Indy en Roffeltje
In hun binnenhok...

Indy en Roffeltje zijn vorige week permanent naar buiten verhuisd en zullen hier voortaan hun dagen doorbrengen.

Hun nieuwe buitenren...


Ze hebben zelfs een graafbak om lekker in te wroeten!

Dit konijntje had het hart van Ineke gestolen, dus zij is alvast zeer tevreden dat hij eindelijk zijn forever home gevonden heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.