Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 9 mei 2014

GOED TERECHT: Snoopy

Begin april werd Snoopy geadopteerd en ik ben heel blij te zien dat het goed met hem gaat!!
Snoopy was mijn eerste opvangertje en had op 3 weken tijd toch al een plaatsje in mijn hart veroverd! Toen er al vrij snel interesse in hem bleek te zijn was ik blij dat hij goed terecht zou komen en dat hij ook een vriendinnetje zou krijgen.
Snoopy is nog altijd goed in poseren :) (als hij dan eens 2 seconden stilzit!)

Zoals jullie al weten hebben we enkele nestjes babykonijntjes van de grote groep konijnen die onlangs binnengekomen is. Uit die nestjes is er alvast 1 vrouwtje (als er eentje tussen zit) voorbestemd voor Snoopy. Hij zal dus binnenkort een jong vinnig vrouwtje krijgen en ik ben er zeker van dat hij dat geweldig zal vinden! Gelukkig mocht hij al in zijn eentje verhuizen naar een voorlopige ren. Ik ben heel benieuwd hoe het hem zal vergaan met een ander konijntje erbij!
Snoopy in zijn voorlopige ren...
Snoopy maakt kennis met de hond van de familie...
In zijn binnenhok...
Lekker spelen, tegen een soortgenootje liggen, vrij in het rond huppelen, daar had hij wel nood aan en ik wens het hem van harte toe!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.