Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 16 mei 2014

GOED TERECHT: Witje en Cesar

Cesar is al een ouder konijntje dat ons een tijdje geleden werd afgestaan, omdat zijn vriendinnetje helaas overleden was. Hij werd tijdens zijn verblijf bij ons gecastreerd en uiteindelijk gekoppeld aan Witje. Witje was een zeer bang konijntje en werd ons afgestaan samen met Zwartje (die trouwens nog steeds op zoek is naar een lief vriendje). Aanvankelijk wilden we Witje en Zwartje bij elkaar houden, omdat Witje veel steun zocht bij haar soortgenootje, maar op een dag was de liefde over!

Hoewel ze erg in leeftijd schelen gaat het erg goed tussen de 2 konijntjes! De koppeling ging meteen goed, liefde op het eerste gezicht! Witje werd ondertussen 'Nellie' gedoopt, maar Cesar zal Cesar blijven :-).
Ze werden nu in een voorlopige ren gehuisvest en amuseren zich goed met rondhuppelen en de boel verkennen.

Lekker spelen met een kartonnen tent!
Op verkenning in de ren...


Zo gingen Cesar en Witje hun eerste nachtje in, lekker gezellig bij elkaar.
De tortelduifjes in hun binnenhok...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.