Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 2 mei 2014

Bedankt Supreme Petfoods!!!

Bij deze wil ik ook nog even één van onze schitterende hoofdsponsers in de kijker zetten! Vertegenwoordiger Wim van Supreme Petfoods komt hier regelmatig een keer langs (soms op een ontiegelijk vroeg uur!) om lekkers voor de konijntjes te brengen.  Woensdag kwam hij langs met staaltjes om uit te delen op onze volgende activiteiten (o.a. Exoknaag komende zondag, Wereldadoptiedag op 1 juni en onze eigen opendeur op 7 juni), en hij had ook nog een doos Selective mee.  De konijntjes hier krijgen nu een mix met Selective erdoor, en ze zijn er ook stapelzot van!
En ook voor onze tombola op Beestjes en Baasjes mochten we op heel wat prijsjes rekenen voor diverse knaagdieren en konijnen.  We hebben nog wat overschot, en die gaan we houden om te verkopen en voor andere tombola's die op stapel staan!
BEDANKT SUPREME PETFOODS 
in naam van de konijntjes!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.