Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 9 mei 2014

Bestel bij Zooplus en steun de konijntjes!

Op zoek naar dingen voor je huisdier?  Daarvoor ben je bij Zooplus aan het goede adres.  Niet alleen voor konijnen, maar uiteraard ook voor honden, katten en zo meer!  Ze hebben een superuitgebreid assortiment, dus je vindt er zeker wat je zoekt.
Voor elke bestelling bij Zooplus krijgen wij een procentje uitbetaald, en die centjes kunnen we uiteraard goed gebruiken voor het draaiende houden van de opvang!
Uiteraard kun je niet alleen voor de konijnen spulletjes bestellen, maar ook voor andere huisdieren zoals honden en katten.
Alleen als je via de links op onze blog koopt, dan tellen de procenten, anders helaas niet...
Elk kwartaal krijgen we de centjes uitbetaald, en dat is meestal goed voor een castratie.  We zijn blij dat jullie ons massaal op die manier willen steunen, want alle binnenkomende centjes worden uiteraard gebruikt om onze opvang draaiende te houden!
knaagdier 10%

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.