Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 3 mei 2014

Statistieken AprilDag iedereen,

We zijn al begin mei, de lente is in het land. Aangezien ik de voorbije twee weken in China zat, is er met enige vertraging vandaag pas de statistiekjes voor de voorbije maand.
Net als vorige maand is het een bijzondere maand. Uit de grote groep die vorige maand nog op de valreep binnen gekomen is, zijn ondertussen de voedsters bevallen. Resultaat : heel veel kleintjes.... super schattig natuurlijk, maar weer veel extra mondjes te voeden en extra werk. Gelukkig zijn we met een goed en sterk team en verdelen we het werk over de verschillende vestigingen en gastgezinnen. Helaas heeft door het vele verhuizen en veel gedoe Marie haar 4 kleintjes verstoten. Twee kleintjes hebben het overleefd en doen het super goed onder de goede zorgen van Eline.
Verder gelukkig niet veel binnenkomers en toch een mooi aantal adopties.

Ziehier de harde cijfertjes voor april :

APRIL
Binnengekomen: 2 konijnen
Geplaatst: 10 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 13 : een nestje van 8 bij Odah, en 5 bij Robien
Overlijdens: 2, jammer genoeg hebben 2 kleintjes van Marie het niet gehaald

groetjes, Veerle 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.