Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 30 mei 2014

Vaccinatiedag op 30 mei bij Het Vrolijke Konijnenhol

Laat je konijn(en) zeker vaccineren tegen de gekende konijnenziektes Myxomatose en VHS.  Meer info over deze ziektes vind je op http://www.knagers.net/inenting.htm

Omdat wij het ook belangrijk vinden dat konijnen ingeënt en dus beschermd zijn voor een jaartje, organiseren wij een vaccineerdag!  


Elk konijntje wordt ingeënt met Novibac, die hen beschermt tegen beide ziektes.  De kostprijs voor deze inenting is 20€ per konijntje.
De inentingen worden gedaan door één van onze vaste dierenartsen, die ook een kleine checkup doet van het konijn.  Indien gewenst kan Vicky ook de nageltjes nakijken en knippen.
We vragen uiteraard iets meer dan de prijs van de inenting alleen, maar dit komt alleen maar de konijntjes van de opvang ten goede.  Op die manier zamelen we ook weer extra centjes in om ook onze opvangkonijnen standaard te vaccineren voor ze naar hun nieuwe thuis gaan.

We vragen aan de geïnteresseerden om volgende stappen te ondernemen:
* inschrijven via mail en melden hoeveel konijnen je wenst in te enten
* het totale bedrag over te schrijven op onze rekening voor de vaccinatiedag
* op 30 mei tussen 14u en 16u langskomen met de konijnen voor hun vaccinatie.  Als ze eerder al ingeënt zijn, gelieve hun inentingsboekje ook mee te brengen.

INSCHRIJVEN KAN TOT VRIJDAG 23 MEI, zodat we voldoende vaccins kunnen bestellen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.