Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 1 juni 2014

Statistieken Mei

Dag iedereen,


Als jullie mijn statistieken postje zien verschijnen, weten jullie het al....we zijn alweer een maand verder.... De meimaand met moederdag, de communies, de korte werkweken....zit er op! De zomervakantie nadert nu wel erg snel. Dat merken we trouwens ook aan onze pensionplanning. Die zit al aardig vol en voor bepaalde weken is er al geen plaats meer. Zoekt u toch nog een plaatsje voor uw konijn(en) contacteer ons zo snel mogelijk, zodat we u kunnen laten weten of we u nog kunnen helpen.
Ondertussen staat de werking van de opvang niet stil uiteraard. Zoals onze vaste volgers weten, hebben we momenteel een aantal nestjes die onze aandacht opeisen. De kleintjes worden al goed zelfstandig en mogen eind deze maand verhuizen! Heeft u dus interesse, laat zeker niet na ons te contacteren om ze te reserveren :-)
De cijfertjes voor mei zijn alweer aardig. Weer meer als tien adopties, wat natuurlijk super is, en de binnenkomers zijn beperkt gebleven. Helaas heeft één kleintje van Odah het niet gehaald in het super grote nest, en ook Lowie zijn we verloren....

Ziehier de harde cijfertjes voor mei:

MEI
Binnengekomen: 5 konijnen en 1 cavia
Geplaatst: 11 konijnen en 1 cavia
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2, één kleintje van Odah heeft het niet gehaald en helaas zijn we ook Lowie verloren.

groetjes, Veerle 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.