Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 14 juni 2014

Woody, het logeetje

Sinds dinsdag verblijft hier een extra konijntje voor een weekje. De baasjes van Woody zijn er een weekje tussenuit, en de persoon die voor hem ging zorgen, kon plots niet meer, dus mocht hij naar het pension komen!
Het is een superlieve hangoor van een half jaar oud ongeveer en is ook gewoon om in huis rond te lopen.  En dat zullen we inderdaad geweten hebben, want hij verkende meteen de ganse living hier.  En mijn man Wim was ook al weer een beetje verkocht. "Het is toch ook een lief schatje hé!"... We moeten alleen een beetje opletten met de andere konijnen, aangezien Woody nog niet is gecastreerd.
Even kinnen en mijn geur achterlaten!

Hij is niet zo'n fan van het gordijntje, want hij begon er spontaan aan te knabbelen... Ach ja, op zo'n schatje kan een mens toch niet boos zijn hé!


Nomnomnom

En het is ook zo zalig om hem te zien slapen, helemaal weg van deze wereld!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.