Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 16 juli 2013

Weer wat nieuwtjes uit de opvang

Omdat er nu tijdens de vakantieperiode behoorlijk wat konijnen binnenkomen, hebben we dus weer een aantal veranderingen doorgevoerd in onze konijnenopvang.  In het grasland hebben we nu een heleboel buitenhokken geplaatst om konijntjes in te huisvesten.
Bovendien hebben we voor een extra beveiliging van de deurtjes gezorgd, omdat we gemerkt hebben dat deze hartjessluitingen toch wel behoorlijk snel open kunnen.  Dus kunnen deze deurtjes helemaal niet meer open, en kunnen we alles langs het deksel doen.  Zo hoeven we ons geen zorgen te maken dat konijntjes kunnen ontsnappen.

En ondertussen hebben we ook de binneninrichting al voor een groot stuk klaar met de nieuwe rennen, dit zijn alvast wat foto's van de voorbereiding... We hebben deze hokken voorlopig gefinancierd met ons eigen geld, maar we kunnen nog altijd een duwtje in de rug gebruiken door een gift voor deze aankoop.
De grote stevige rennen worden op palletten gezet tegen vocht.
De hokken worden klaargemaakt om de eerste konijnen erin te laten logeren.
En uiteraard wordt alles grondig geïnspecteerd...
En hier zie je de konijntjes lekker smullen!
En Bollie zag dat het goed was...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.