Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 27 juli 2013

Hooi en stro balen te koop

Rond half augustus wordt er bij ons in de opvang een grote levering hooi en stro verwacht.  Om onze kosten eventueel wat te drukken voor transport, kunnen mensen die dat willen, ook balen bijbestellen.  Deze kunnen dan in Kortemark opgehaald worden.
De exacte prijs kunnen we helaas nog niet vertellen, maar het zal zeker iets onder de courante marktprijs zijn.  De balen hooi en stro zijn van uitstekende kwaliteit, en wegen zo'n 15kg per baal.
Heb je interesse in het aankopen van één of meerdere balen. Aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere afspraken!!!2 opmerkingen:

  1. Ik zoek balen hooi voor men konijnen en hoe veel kosten ze gelieve iets te laten weten met vriedelijk groeten marleen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Marleen, dit is een oude post uit 2013 en kopen nu geen balen hooi en stro meer aan in grote hoeveelheden, omdat we hier helaas geen plaats voor hebben...

      Verwijderen

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.