Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 25 juli 2013

BLIJVERTJE: Stamper

Deze maand is ook Stampertje bij ons binnengekomen in de opvang, en gezien zijn moeilijke medische toestand, zal hij permanent in de opvang blijven.
Het konijn is zeker 7 jaar of ouder volgens de dierenarts.  We hadden het gevoel dat hij nauwelijks at, en we weten nu hoe het komt, hij kampt namelijk met een serieus tandprobleem!  Hij mist een paar tanden, de dierenarts heeft ook nog tanden moeten verwijderen en bijvijlen.  Sommige van zijn kiezen groeiden zelfs al half in zijn kaakvlees...  Geen wonder dat het mannetje nauwelijks wat kon eten, en verzwakt was.  Gelukkig is nu alles een stuk beter!  Gezien de moeilijke toestand en de leeftijd, heeft onze DA besloten om hem niet te castreren, omdat de kans te groot was dat hij erin zou blijven.  Hij zei ook dat Stamper het best in de opvang blijft, zodat hij nauwgelet in het oog gehouden kan worden.
Aangezien er aan zijn tandoperatie ook een aardig prijskaartje vasthangt, en we misschien ook zullen moeten uitkijken voor speciaal voer, zijn we dringend op zoek naar een meter of peter voor deze kleine schat!
Je kan hem adopteren voor 5€ per maand, met een minimale verbintenis van 6 maand voor het meter/peterschap.  Heb je interesse, aarzel dan niet om ons te contacteren!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.