Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 30 juli 2013

TER ADOPTIE: Indy, een klein albino rammetje

Gisterenmiddag kregen we een mailtje binnen omtrent een gevonden konijn in Zedelgem.  Het witte konijntje liep gewoon op straat rond, en kon gepakt worden.  Sindsdien verbleef het konijn enkele dagen in de tuin, waar het tijdens het zomeronweer kon schuilen onder een speelgoedglijbaan.  De dame had zelfs nog een zakje konijneneten gekocht, en het kwam steeds zonder probleem eten.  Dus alles behalve een wild konijn! Hoogst waarschijnlijk is deze jongen uitgezet omwille van de vakantie, met het idee "dat konijntjes wel in het wild kunnen overleven".  Helemaal niet dus!
Het konijntje huppelde in de tuin rond, en gelukkig kon ik het vrij snel vangen en in de transportkooi zetten. We kregen ook nog de korreltjes mee en ook nog een donatie van de lieve dame.  Bedankt alvast, dit wordt altijd van harte geapprecieerd en zal uiteraard gebruikt worden voor het runnen van de opvang.
Eenmaal thuis heb ik hem even wat laten bekomen van de autorit naar huis, en dan nog even gecheckt welk geslacht het was.  Overduidelijk een rammetje, die dus binnenkort ook langs mag gaan bij de dierenarts! En we hebben hem INDY gedoopt!
Helaas bleek gisterenavond ook dat er beestjes op hem liepen, dus vanmorgen naar de apotheek geweest om Stronghold te halen voor puppies en kittens, dus hopelijk is hij er snel van af.
Indy kan al gereserveerd worden uiteraard.  We hopen dat deze kleine rustige jongen snel een nieuwe thuis mag vinden!!!  Aarzel niet om ons te contacteren mocht je interesse hebben!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.