Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 3 juli 2013

Steun ons ook met 5€

Vijf euro... Voor de meeste lezers denk ik maar een klein bedragje, maar dit klein bedragje kan voor ons wel een wereld van verschil maken voor onze konijntjes!!!! Vele kleintjes maken een groot, en met de ingezamelde centjes kunnen wij deze zomer onze stallen inrichten met mooie rennen, waar onze konijntjes naar hartelust kunnen rondrennen en gelukkig zijn, in afwachting van hun nieuwe woonplaats.
Daarom zou het ontzettend leuk zijn mochten alle lezers en sympathisanten van Het Vrolijke Konijnenhol dit kleine bedrag (meer mag uiteraard altijd) op onze rekening of Paypal account storten.  Al het geld wordt integraal gebruikt voor de aankoop van de nieuwe rennen, en indien er overschot is, wordt dit aangewend voor het dagelijkse runnen van de opvang.  Zonder jullie steun is het niet mogelijk om de opvang draaiende te houden, dus denk aan ons en schenk een klein bedrag!!!
Bedankt alvast aan iedereen die al een bijdrage heeft gestort, en wie het nog zal doen!!! De teller gaat traag maar gestaag vooruit!!!!

onze rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.