Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 26 juli 2013

GOED TERECHT: bij medewerkster Els (deel 4)

Els heeft nu in totaal 6 konijnen, waarvan er 5 uit onze opvang komen.  Naast Elroy, Luna en Zita die samen met Sweetyboy in het grote buitenhok wonen, heeft ze ook nog BeatleBunny en Essie geadopteerd.  Deze twee konijnen wonen binnen, in het vroegere hok van de jongens, maar zullen ook ten gepaste tijde in een aparte buitenren kunnen huppelen!

Aangezien Beatle nogal wat vachtverzorging nodig heeft (en omwille van zijn dominantie niet makkelijk te koppelen valt), mocht hij verhuizen naar Els.  Daar wordt hij dagelijks geborsteld, zodat hij nu geen last meer heeft van klitten. Bij langharige konijnen is het echt wel nodig om voldoende vachtverzorging te geven, om te vermijden dat er grote problemen ontstaan als ze niet genoeg onderhouden worden...

Verstopt onder het trapje

Ook de lieve schuchtere Essie is verhuisd en met succes gekoppeld aan Beatle, zodat ook zij een mooie toekomst tegemoet gaan! Ze houdt niet van te veel drukte van andere konijnen, dus één vriendje voor haar is méér dan voldoende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.