Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 20 juli 2013

Meer nieuws over de 3 konijnen die onlangs binnen kwamen in de opvang

Hallo iedereen,


Op 15 juli konden jullie al lezen over de binnenkomst van Stamper, Frits en Praliné. Ze zijn ondertussen langs de dierenarts gegaan voor een chek up, en daar is toch wel één en ander uitgekomen.....
 
Eerst en vooral bleek lieve Frits geen rammetje, maar een voedster te zijn.
 

Dit mooie konijn is al gereserveerd en gaat woensdag al naar zijn nieuwe eigenaar toe.

Verder blijkt dat Stampertje al aardig van leeftijd is. De dierenarts schat hem minstens 7 jaar. Vandaar dat het afgeraden is om hem nog te castreren, omdat het risico te hoog is. Stampertje zal dus in de opvang blijven. Wie graag meter of peter wil zijn voor hem, om zo in de kosten van zijn voeding tussen te komen, neem gerust contact op met ons! De dierenarts heeft zijn gebit nagekeken en een paar tandjes getrokken, maar nu kan Stamper een rustige oude dag tegemoet.

 
Het derde konijn is Praliné. Zij is een voedster. Ze heeft wel nog een klein probleem aan de poep waarvoor ze momenteel behandeld wordt. De dierenarts heeft haar ook antibiotica gegeven en nu zou alles goed moeten komen.
 

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.