Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 4 oktober 2013

Wereld Dieren Dag

4 oktober is het naamfeest van Franciscus van Assisi, de Italiaanse franciscanen pater die ook veel oog had voor de dieren. Vandaar dat we wereldwijd op deze dag dan ook de dieren extra in de schijnwerpers plaatsen!
Maar helaas zijn er zoveel dieren die het niet goed hebben, denk maar bijvoorbeeld aan de straathonden op dit moment in Roemenië, de vele gedumpte huisdieren, of die mishandeld worden...
Wij van Het Vrolijke Konijnenhol doen ons uiterste best om konijnen te "redden" en hen een betere toekomst te bieden.  Zolang mensen ondoordacht gaan kweken, blijft het natuurlijk dweilen met de kraan open, maar het is beter dan helemaal niets doen.
Daarom willen we nog even een oproepje doen, want zonder jullie steun is het onmogelijk om ermee door te gaan.  We hebben de centjes meer dan nodig, met heel wat castraties die op de planning staan, want dat is waar het grootste deel van onze inkomsten naar toe gaan.  Het voer is zoveel mogelijk gedoneerd, dus hoeven we daar gelukkig bijna niets aan uit te geven.
Alle steun, klein of groot is van harte welkom op onze rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22) of via Paypal naar vrolijkekonijnenhol @gmail.com
Ook als je een bestelling doet voor je eigen dieren, kun je ons helpen!
Via onderstaande link bestellen bij Zooplus, en wij krijgen dan ook een percentje op het totaal bedrag. Bedankt alvast voor alle steun!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.