Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 25 oktober 2013

Tijdelijke opvangstop

We krijgen helaas de laatste weken meer en meer aanvragen binnen om konijntjes af te staan aan ons, voor diverse redenen zoals zwangerschap, studies, geen tijd, allergie,... We zijn ontzettend blij dat de mensen ons hiervoor contacteren. Omdat we niet de plaats hebben om oneindig veel konijntjes op te vangen, zijn we moeten beginnen met een wachtlijst.  Ondertussen staan er zo'n 14 konijnen op deze lijst.
Jammer genoeg kunnen er tijdelijk geen konijntjes meer bij ons terecht (enkel deze met wie we al concreet een moment hebben afgesproken), ook omdat we in de stallen door het slechte weer van de maand oktober nogal veel last hebben van het water... De grond is hier en daar al wat verzakt, het regent binnen en zo meer, kortom, geen ideale en houdbare situatie om de konijnen daar te huisvesten.

Daarom heeft het team van Het Vrolijke Konijnenhol beslist om voorlopig (en uiteraard tijdelijk) de instroom stop te zetten, tot we tot een volledige oplossing zijn gekomen.  Er verblijven nu meer konijntjes bij Vicky in Oostkamp, maar we zullen kijken of dit op termijn ook zo blijft. Tijdens de vakantie wordt een reorganisatie van de garage bekeken om de hokken zo efficiënt mogelijk te plaatsen.  Helaas zijn rennen hier geen optie. Twee konijnen (Knabbel en Babbel) verhuizen ook tijdelijk naar Drongen bij medewerkster Veerle, en misschien werken we ook met een paar gastgezinnen die tijdelijk één of twee konijnen willen en kunnen opvangen.  Het zou uiteraard ideaal zijn mochten er snel een paar konijntjes kunnen verhuizen, zodat we sneller werk kunnen maken van onze reorganisatie en het aannemen van de konijntjes op de wachtlijst...

UITERAARD GAAN DE ADOPTIES WEL DOOR!!! 
Deze worden vooral geregeld door Vicky in Oostkamp.  
Aarzel niet om ons te contacteren als je interesse hebt om één of meerdere konijnen te adopteren!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.