Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 26 oktober 2013

Een nieuwe hoofdsponser: SUPREME PETFOODS

We zijn ontzettend blij dat we ondertussen wéér een nieuwe sponser bijhebben voor lekkers voor de konijntjes, namelijk SUPREME PETFOODS!!!  De vertegenwoordiger kwam vorige week donderdag langs, en bracht heel wat mee voor onze konijntjes!!!  Het kon helaas niet allemaal op de foto, maar hier even een impressie.
We kregen o.a. 3 grote zakken Science Selective in de 3 varianten, namelijk Junior, gewoon, en +4 jaar.  Verder nog een tiental dozen Fiba First, zowel voor konijnen en cavia's.  En we mogen binnenkort daar nog een ganse pallet van verwachten, dat wordt zeker weer smullen.  Zeker met de winter voor de deur en ze waarschijnlijk wat minder groenvoer gaan krijgen.  En dan was er ook nog een doos met opengemaakte zakjes van diverse soorten van Science Selective en andere producten.  Deze zijn ondertussen allemaal in de grote eetton bij Vicky terecht gekomen, en de konijntjes zijn er hier al een paar dagen van aan het smullen!!!

En uiteraard kunnen jullie ook een graantje meepikken, want we mogen ook stalenzakjes van de Science Selective uitdelen op onze evenementen en aan onze adoptanten.  We beginnen met uitdelen op Exoknaag morgen.  Iedereen die iets aankoopt op onze stand, krijgt een zakje met voer voor konijntjes (ook te gebruiken voor andere knaagdieren)!!!

We zijn ontzettend blij dat we uit zoveel hoeken steun krijgen voor onze konijntjes, zodat ze hier zorgeloos kunnen genieten van al die lekkere knabbeltjes van onze sponsers. Dus bij deze nog even een dikke dankjewel!!!

En voor wie meer info wil over konijnen en andere knaagdieren, en ook af en toe wil deelnemen aan een wedstrijd of een kortingsbon, kan gratis lid worden van de Happy Hopper Club!  Schrijf je in via http://www.supremepetfoods.nl/happy-hoppers/ en vermeld even dat je via Konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenopvang van hen hebt gehoord!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.