Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 1 oktober 2013

De bende van Ann

Een deel van de bende van Ann leeft binnen in de stal, omdat ze iets meer zorgen en aandacht nodig hebben dan de buitenkonijnen.  En we hebben die ook uitgebreid geknuffeld, eten gegeven en gefotografeerd afgelopen zaterdag!
Bollie heeft een nieuw abces, maar de dierenarts zei dat hij een bacterie in het bloed heeft, waardoor hij constant abcessen kweekt.  Het heeft geen zin om hem daar telkens aan te opereren, want een beetje later heeft hij op een andere plaats weer etter zitten.  Vorige week was dat abces bijna zo groot als een tennisbal aan zijn kin, maar ondertussen is het al weer een stuk beter!  Met Miss Albino gaat het ook goed na haar infectie aan haar pootje, en ze geniet met volle teugen van haar huppelvrijheid.  Polly was telkens te snel weg, om haar te fotograferen, maar ze is ondertussen ook helemaal opengebloeid, en is ontzettend blij met haar andere twee grote vrienden!
Miss Albino is duidelijk in de rui!

Maar in de ren wonen ook drie toffe hangoorkonijnen.
Dit is Isis, het eerste hangoorkonijn dat Ann adopteerde.  Meestal is ze ook wel gesteld op knuffels, en kan je haar makkelijk pakken.
Ook Mientje, die als laatste is toegevoegd aan de groep, en stelt het ook goed.  Van kweekvrouwtje bij een "hobbykweker" tot een vrije dame die geniet van haar ruimte en vriendjes.  Ook ontfermt ze zich over Fientje, het blinde konijntje. 
Betrapt bij het smullen!

En we maakten ook weer wat leuke foto's tijdens het knabbelen!
Bollie, Fientje en Isis aan de eetpot

 Even kijken wie allemaal honger heeft:  Bollie, Isis, Mientje, Miss Albino en Fientje
Leuk zicht, met Bollie, Isis en mijn lief metekindje Fientje (zoals je kan zien aan haar oogje, is ze blind, of kan ze alleen licht en donker onderscheiden)
Miss Albino en Mientje wachten hun beurt af...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.