Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 28 oktober 2013

Testament van een konijn

Ik zag in het weekend een prachtige tekst passeren op Facebook, en besloot om het ook even hier op onze blog te publiceren.
Ik versta het maar al te goed dat mensen verdrietig zijn voor het verlies van hun geliefde konijntje.  Ik weet er alles van, te meer omdat ik ook een weekje geleden mijn allergrootste schat Speedy heb moeten laten inslapen, en ik ben er nog altijd niet goed van.
Maar na regen komt zonneschijn zegt het spreekwoord, met tussendoor misschien een prachtige regenboog... Regenbogen hebben in mijn leven al altijd een belangrijke betekenis gehad, en nog eens te meer toen ik het prachtige verhaal van de regenboogbrug hoorde.
Het zou jammer zijn dat je door je verdriet geen dieren meer wil houden, er zijn nog zoveel sukkelaartjes op zoek naar een goede en warme thuis die jij voor ze kan zijn.  Aarzel niet om een nieuw konijntje in huis te nemen, ook om het vriendje of vriendinnetje niet te veel te laten treuren van eenzaamheid.  Kies voor een konijntje uit onze opvang!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.