Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 31 maart 2013

The story of Bonnie & Clyde (part 3)

Bonnie en Clyde stellen het ondertussen héél goed.  Moet morgen toch nog een keer kijken om ze eventueel van hok te veranderen of een paar dingen te doen, want Bonnie vond het daarnet nodig om heel haar pas gevulde potje met water om te gooien... 
Vanavond hebben we dan maar Clyde nog een keer onder handen genomen.  Ik had er Wim voor nodig om hem op zijn rug te leggen, zodat ik de stukken op zijn buik kon wegdoen.
Ook het grote stuk van onder zijn kin is nu weg.  Ik zal hem morgen nog een keer goed checken, maar ik vermoed dat het grootste deel van de grote klitten nu weg zijn!
En dan is het ook de beurt aan Bonnie, en daar mag je ook weer een verslagje van verwachten natuurlijk.
 De grootste klit komt van onder zijn kin.

En zo ziet de tijdelijke opvang er bij Vicky uit in de garage.  In het grote hok zit nu Clyde, links zit Bonnie en rechts zit Hazel voorlopig binnen tot ik een oplossing heb uitgedacht voor de buitenren.  Ze zitten nu veel te klein, kleiner dat zou moeten, maar het is dus een tijdelijke oplossing. Misschien dat ik ze afwisselend ook morgen in een buitenren plaats, zodat ze nog een beetje kunnen genieten van de buitenlucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.