Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 30 maart 2013

Laatste nieuwtjes uit onze opvang

Uiteraard zijn we nog maar van start gegaan, dus het is een beetje behelpen met wat we hebben aan materiaal en wat we binnen krijgen.  Maar dit is even een sfeerbeeldje van afgelopen donderdag.  De hokken staan voorlopig op tafels en je ziet links Amigo, dan in het midden Boris en helemaal recht zit Bono.
Ondertussen zijn onze eerste twee opvangers ook gisteren gecastreerd... Zo ziet Amigo er dus vanaf nu uit.  Gedaan met feesten, hij heeft al voor genoeg nakomelingen gezorgd!
Boris heeft blijkbaar de bloemetjes buitengezet, hij is uit zijn hok kunnen ontsnappen, en vond het blijkbaar ook nodig om de draadjes in zijn poep aan te vallen... Gelukkig zonder al te veel erg, maar we gaan het dus goed in de gaten moeten houden.
En voor wie wil weten hoe zo'n castratie in elkaar zit, moet je HIER maar even lezen. Op de site van Dierenkliniek Wilhelminapark wordt het met uitleg en foto's uitgelegd.

En zoals al gezegd in een eerder berichtje vandaag, blijven Bonnie en Clyde nog tijdelijk bij mij (Vicky) tot hun haar weer een beetje in orde is, en ze wat rustiger zijn.  Maar jullie mogen dus regelmatig wel updates van onze opvangkonijntjes verwachten!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.