Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 31 maart 2013

Beatle Bunny in zijn hokje

Uiteraard willen we jullie graag regelmatig nieuws vertellen van de blijvertjes. Zoals je al weet is dit Beatle Bunny, ook onze mascotte.  Het is één van de vele nakomelingen van Amigo, maar het zullen dus zoals al gezegd zijn laatste kindjes zijn!

Het hok dat gisteren aangekomen is dankzij de donatie van Liliane, wordt nu bewoond door haar. En zo te zien heeft ze het zeker naar haar zin!
Alles even verkennen!

Smullen van de sla

Even babbeltje slaan met Chanel

En dan ook nog even mijn snoetje wassen!

Zoals je al kan zien, is Beatle Bunny een langharig konijn dat regelmatige vachtverzorging nodig heeft.  Op die manier kunnen we verhalen zoals bij Bonnie & Clyde vermijden.  Dit is het resultaat van haar dagelijkse kambeurt, zodat ze weer lekker zacht is! Als je dit vaak genoeg doet, komen er nauwelijks klitten.

Het is niet mogelijk om de blijvertjes te adopteren, maar je kan wel meter of peter worden van zo'n blijvertje.  Voor 5€ per maand (voor minimaal 6 maand) kun je dus een blijvertje financieel adopteren. Je naam komt dan als meter/peter bij het fotootje van de blijver te staan.  Via de blog houden we jullie ook op de hoogte over hun toestand. Als je interesse hebt, aarzel niet om ons te contacteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.