Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 30 maart 2013

BONO, een blijvertje

Sinds woensdag is er ook een blijvertje in de opvang, namelijk Bono.
Bono is een grijs dwergkonijntje van zo'n 4 jaar oud, dat op zijn linkeroog blind is.  We gaan kijken of hij bij de andere konijnen kan van Ann, maar anders zal hij dus een goed leven krijgen in een mooi ruim hok. 
Zijn vorig baasje is een meisje van 14 jaar, die door het schoolwerk steeds minder en minder tijd kreeg om met hem bezig te zijn.  Daarom heeft haar moeder ons gecontacteerd met de vraag of we voor hem willen zorgen.  En uiteraard gaan we dat ook met heel veel liefde doen!  Het is een echte knuffelkont, en is ook verzot op lekkere appeltjes!!!
Hieronder een paar fotootjes van hem in de opvang!
Zijn rechteroogje is normaal.
 Zijn linkeroogje is dus veel kleiner omdat hij hierop blind is.
 Even wat drinken!Zorgen dat zijn hooi goed ligt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.