MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 2 februari 2014

Statistieken voor de maand Januari

Statistieken voor de maand Januari
 
 
 
 

Dag iedereen,
De tijd vliegt, we zijn ondertussen al februari! Nog snel even de cijfertjes van de voorbije januari maand met jullie delen. Het was een drukke maand met veel binnenkomers, maar gelukkig ook veel adopties. Er zijn heel wat verplaatsingen afgelegd om de konijntjes een betere thuis te geven.
Ook voor februari staan er gelukkig al een aantal konijntjes gereserveerd om naar een nieuwe thuis te gaan, dus dat zien we uiteraard allemaal heel graag. Hoe sneller ze weg kunnen, hoe sneller we plaats hebben om andere sukkelaartjes een plaatsje te geven.

Januari:

Binnengekomen: 17 konijnen en 1 cavia
Geplaatst: 9 konijnen en 1 cavia
Blijvers: 1 - Grace heeft de status van blijver gekregen, omwille van haar moeilijke karakter.
Geboortes: 0
Overlijdens: 1, helaas is binnenkomer Stamper vrij snel overleden eens hij bij ons binnen gekomen was. Hij was reeds ziek en zelfs extra dierenarts bezoekjes en medicatie hebben hem niet kunnen redden.


groetjes,
Veerle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.