MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 13 februari 2014

A hutch is not enough...

Wat denk je dat konijntjes de ganse dag doen in een hok???  Niet veel, want heel wat konijntjes hebben helaas met moeite de ruimte om hun kont te draaien in het véél te kleine hok.
Daarom vinden we het mishandeling als konijnen dag in dag uit in het hok moeten verblijven.  Geef ze een groter hok, het liefst nog met een ren waar ze permanent in kunnen huppelen.  Geen enkel dier verdient het om als een gevangene te leven.  Laat een konijn konijn zijn, en geef ze ruimte!  Je zal er ook veel meer plezier aan beleven!!!


Een dergelijke constructie zou elk koppeltje graag hebben!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.